Rólunk mondták

Minket a Costella Kft keresett meg, mivel rajtunk kívül álló okok miatt egy partnerünknek nem tudtuk kiegyenlíteni a számláját. Őszintén megvallva nem örültem a követeléskezelő cég megkeresésének, és fenntartásaim is voltak. Ezzel szemben legnagyobb csodálkozásomra udvariasan, mondhatni elegánsan, de mégis határozottan végezték a munkájukat. Minden egyeztető tárgyaláson olyan érzésem volt, mint ha egy nyugodt, erőt képviselő csapat képviselője ülne velem egy asztalnál.

A tartozásunk rendezése után néhány hónappal egy régi partnerünk időlegesen fizetésképtelenné vált. Eszembe jutott az a gyors és célratörő tárgyalási sorozat, ami alapján mi is rendeztük a partnerünk követelését.

Megkerestem hát őket, és ezután derült ki, hogy nem egyedi eset náluk az, hogy a volt adósaik – tartozásuk rendezését követően – szintén megbízóvá válnak. Ez nyilván azért lehetséges, mert korábban megbizonyosodtak arról a munkafolyamatról, amely szakszerű, gyors, és az üzleti partnerviszonyok fenntartását sem csorbította.

Ringbauer Endre /74/ Budapest

 

Az én ügyemben már a végrehajtó sem tudott segíteni. Ezt követően ajánlották a Costellát, akik a teljes tartozást úgy szerezték vissza, hogy kiderült az adósomról, hogy a per alatt mindent leíratott a nevéről. 

Kiss Gizella /37/ Budapest

 

13 év pereskedés után adtam át az ügyünket a Costellának, úgy, hogy lélekben már lemondtam a jogerősen megítélt millióinkról. 2 hónap elteltével nem akartam elhinni, mikor a lakásomra lehozták és átadták az adósomtól visszaszerzett pénzem egy részét.

Nyári Hajlanka /44/ Diósd

 

Cégünk több adósokból álló kintlévőségcsomagot adott át a Costella Követeléskezelő Kft-nek akik minden adósunktól mind a tőkét, mind a kamatokat az utolsó forintig be tudták szedni. Azt hiszem, ez a tény magáért beszél, és azóta is minden partnerünknek őket ajánljuk.

Wessling Hungaria Kft Budapest

 

Én egy elég jó nevű cégnek vagyok a vezetője, ezért fontos volt számunkra, hogy csak komoly és megbízható követeléskezelő cégnek engedjek betekintést a pénzügyeinkbe. Örülök, hogy a Costella Kft-t választottuk partnernek, mivel tökéletes jogi és pénzügyi háttérrel rendelkeznek, valamint a szakmában ők voltak az egyetlen olyan cég akiknek Üzleti Megbízhatósági díjat adományoztak

Rátonyi Károly /58/ Győr

 

Bármit lehet mondani, én csak azt hiszem el, amit látok.

A Costella Kft volt az egyetlen, akiket még szerződéskötés előtt filmen, videón, és fényképen meg tudtam nézni és meg tudtam bizonyosodni arról, hogy nem egy egyszemélyes céget fogok megbízni, hanem egy profi csapatot.

Kiss Gyuri /24/ Szolnok

 

Az engem becsapott személytől sajnos nem tudták a pénzem visszaszerezni, de végig olyan kedvesek voltak, és láttam rajtuk, hogy szívvel lélekkel akartak segíteni.

Bodor Gizi néni /84/ Debrecen

Ne késlekedjen, az idő Ön ellen dolgozik!

Kérje ingyenes segítségünket, vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot!

Ingyenes segítség